• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Biraz da Mizah :)

Fatih Koçak

Etkinlik Grup Lideri
Yönetim Grubu
Etkinlik Grubu
Katılım
5 Ocak 2016
Şehir
Kocaeli
Firma
Fernas İnşaat A.Ş.
Arkadaşlar Merhaba ,

Güzel forumumuz da ağırlıklı olarak mesleki bilgi ve tecrübe aktarımı yapıyoruz.
Tabi ki mesleki ağırlıklı olmakla birlikte istiyoruz ki ara sıra da gülelim eğlenelim hoşça vakit geçirelim. Dolayısıyla bu başlık adı altında mizahi paylaşımlarınızı ve gönlünüzden geçen mizah içerikli konularınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz :)

Herkese iyi çalışmalar :)

Not : Açılışı da ben yapayım forumumuz da sıkça konuşulan konulara iddaa sahibi cevap vermiş :)
[automerge]1564398593[/automerge]
Hepinizin de bildiği gibi @Olgaç Sürmelihindi arkadaşımızın çok iyi olduğu bir konu var.

Vaad vermek ...

Dolayısıyla yaptığımız buluşmalarda bir çok arkadaşımıza ve başta bende mağdurlarından olmak üzere Güzel antebimizin güzide tatlısı baklava sözü vermiş ve çok defasında da (her defasında :D ) bu vaatlerini havada bırakmıştır.

Ne kargolar hava da kalmış ne buluşmalarda insanların beklentileri suya düşmüş ve forumda ne başlıklar konular ve paylaşımlar altında insanların baklava sevgileri sınanmış ve kandırılmıştır.

Bu baklava zevkini forumumuz da tadan iki ekip oldu. @Tarık Can VE @Murat Çelebi arkadaşlarımız bu şerefe nail oldular.

Bununla ilgili @Olgaç Sürmelihindi ' e yaptığımız baskılar ve şahsım tarafından yapılan laf işittirmeler sonuç bulmuş ve konu ile ilgili bir kamuoyu açıklaması gelmiştir.

Buyrun izliyoruz :)
Ekli dosyayı görüntüle Olgaç Video.mp4

Not: Ses tarkan sesi bilginiz olsun amaçlanan ses Tarkan'ın baba oluyorum açıklamasındaki ses tonudur ?
 
@Cem Yılmaz Fatih Koçak istanbul'da konaklama bedeline karşı baklava istedi. Ben sizlere bir kutu getireceğim ya, dedim ki bir kutuyu Cem arkadaşıma vereceğim. Onu boşver baklava yemese de olur diyerek tehdit etti beni. :)
 
Hiç kimsede: bu çoçuğa fazla yük oluyoruz. Parasını biz verelim bize ısmarlasın diyen yok. Hatırladığım kadarıyla sen bana getirmene gerek yok demiştin doğru mu? Eğer aksi yönde ispatlayacağın kanıtlar varsa onları saymayarak söyle :)
 
Üst