Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir sorum daha olacak, ben geri kazanım firmasında işe yeni başladım, bu yıl birleşik denetimdeyiz, bunun tam tarihini nerden öğrenebilirim, müdürlüğü mü aramam gerekir
enviromentalİl müdürlüğü size bir yazı yazmıştır bileşik denetimle ilgili, ya yazının size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada il müdürlüğünden yazıyı siz isteyebilirsiniz.
Özgün Yağız ÖZGÖRENAnladım teşekkürler bugün il müdürlüğünü arayayım o halde, peki birleşik denetimde istenen evraklar veya buna dair bir format oluyor mu, ayrı bir dosya mı hazırlamam gerekir
enviromentalgelecek yazının ekinde istenen evraklar belirtiliyor. Ayrı bir dosya hazırlamanız gerekir. İstenen evrakları dijital ortamda (CD'ye aktarmanız) istiyor il müdürlükleri. Siz ikisini de hazırlayın bazen dosyayı alıp gidebiliyor il müdürlüğü uzmanları. Geçen seneki evrak listesi bu şekildeydi.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.