Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makinalarda kullanılan bor yağı hakkında nasıl bir yöntem uygulayarak atabiliriz? Standartı var mı dır? geri dönüşüm olarak neler uygulanmalıdır kısaca bilgi verirmisiniz?
bor yağlarının bertaraf firması sadece İZAYDAŞ diyen arkadaşa sesleniyorum. size bir sürü firma ismi sayabilirim. ( ara depolama şirketleri ile birlikte)
atık madeni yağların bertarafını sağlayan istanbuldaki bir tesisle görüşmemde kendileri de atık bor yağının tek bertarafçısının izaydaş olduğunu söyledi
Bor yağının bertarafı için yaptığım lisanslı firma araştırması beni İZAYDAŞA yönlendirdi, ayrıca İZAYDAŞA gönderilen bor yağının analiz yaptırılmasına gerek yok arkadaşlar
Slm arkdslar bu konuda yeni bir yöntem var bcs yurt disindan iptalolarak kkullanıyoruz ve bor yaginin kullanım ömrünü en az 6 kat uzatabiliyoruz bu konuda bizimle irtibata ggeçerseniz sorunu çözebiliriz 0543 250 94 75
Bor yağı ile ilgili atık oluşumunu geciktirerek çok ciddi maliyet avantajı sağlanabilir. Bor yağını 2-5 yıl kadar uzatabilmek için tasarlanan dünyadaki ilk ve tek filtre sistemi:
ENVİNOVA Ltd. Şti. Dokuz Eylül Üniversitesi DEPARK Teknoparkta KOSGEB desteği ile kurulmuş bir firmadır. Şirketimizde tehlikeli atık arıtımı konusunda çalışmalar yapmaktayız. DEPARK'ta yürüttüğümüz projelerden biri olan "metal işleme sıvılarının ıslahı cihazı tasarımı" kapsamında yeni bir sistem geliştirdik. Bu sistem bor yağı atığını maliyet etkin olarak deşarj limitlerine indirebilmektedir. Sistemle ilgili bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
@oknt
uyuyan devi uyandırdığın için sana minnettarız 12 01 09 dan ara depolamalar bor yağını kabul ediyor. Yağcılara bulaşma daha maliyetli ki çoğunda yok..
@surmene1967
Hiç sorma @surmene1967 Birleşik denetim sonucu bor yağı analizi istendi. Ben de direkt bertarafa gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden konuyu görünce bi sorayım dedim
@surmene1967 @surmene1967 zaten sözleşmemiz var. 120109 atık koduyla gönderim de yapıyoruz. Sorun yine de benden analiz istemeleri. Geri kazanıma gönderemeyeceğim yağın neden analizini yaptırayım. İstanbul da bor yağı geri kazanımı yapan firma var mı?
Bor yağını kimse istemiyor kaldı ki kendisi tam olarak yağ olsa ARA DEPOLAMA tesislerine izin lisans olarak o kod verilmez. Bertaraflık malzeme neticede. Neden yapılmadığını geçmişe dönük verilen yerleri vs. bir üst yazı ile sunun cevap ne gelecek ona göre bir şey yapın.
Bor yağının bertarafindan ziyade kullanım ömrünü iki katina çıkartan bakteri oluşumunu engelleyen yeni bir teknoloji var.aynı zamanda emisyon %3 lere kadar düşse bile etkiler aynen korunuyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.