Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Zeynep Bahar hanım neyse hallettik deyip geçmek yerine nasıl hallettiğinizi açıklarsanız bizler için daha yararlı olur, ileride benzer bir durumla karşılaşan arkadaşlara yol göstermiş olursunuz en azından.
süt ürünleri işleme tesisine gittiğimde peynir altı suyundan süt tozu yaparak ayran yapmayı düşündüklerini ve bunun için çed dosyası hazırlanması istendi. benim ki midem bulanmaz adamın üstüne kusmamak için zor tutum. ( firma ünlü bir firma)
@Mahmut Cimşit bende meyve suyu üretimi yapan bir firmaya gittikten sonra piyasadaki meyve sularını tüketmeyi bıraktım
bazen keşke üretim haneleri hiç görmeseydim diyorum ama meslek icabı girip çıkmadığımız yer kalmıyor malum.
Kim bilir daha neler neler var ama haberimiz yok işte. Açıkçası en temiz olanında bile neler neler dönüyordur. Tası tarağı toplayıp köye mi yerleşsek ya.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.