Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi olur Ferhat Bey Staj yaptığımız yerin çok önemli olduğunu düşünüyorum.Stajımı yurtdışında yapmak istiyorum olmazsa İstanbul'da çok iyi firmalar var onlarla görüşeceğim.
Sema hanım da Kestelde staj arayışında bulunmuş nerede staj yaptığını merak ettim.
Kestel bölgesinde danışmanlık firmaları yok
Labaratuvar stajına neden yöneldiğini de merak ettim.Sanırım yüksek lisans hedefi var
@Cem Yılmaz
Bende yeni öğrendim Cem Bey ,
2. yıl sonunda laboratuar stajı yapılması, 3. yıl sonunda
da işletme stajı yapılması gerekiyormuş
Bakalım nerelerde staj bulacağım :=)
Teşekkürlerr
adresindeki yetkilendirilmiş çevre laboratuvarlarını araştır. Bursa ilinde epey vardır, erkenden yerini ayırtmış olursun. Hem de çevre mühendisi olarak yetkilendirilmiş laboratuvarlarda ne yapıldığını daha iyi anlarsın
Bursa da yada istanbul da laboratuvar uygulamaları yakın o yüzden evine en yakın laba gitmeni tavsiye ederim ... Misal ankara da ise evin bakıp o ildeki laboratuvar kapsamı hangisi iyi ise oraya gidersin yoksa istanbul izmir geç bursa da isen gene iyi laboratuvar var ... ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.