Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
soruları görebilmemiz için sanırım birinin buraya ben cam sektöründe çalışıyorum demesini bekleyeceğiz. siz sonra sorularınızı yazacaksınız herhalde. bence siz sorularınızı yazın belki cam sektöründe çalışan bir arkadaşımızın pek vakti yoktur siteye girmeye girmişken konuyu açıp eee sorular yok deyip çıkarsa kaçırmış olursunuz. küçük bir tavsiyeydi yanlış anlaşılmasın.
Çiğdem Hanım,
Benim sorum içerik bilgisi idi bir önceki mesajımda yazdım. Daha da açmamı istiyorsanız hangi maddeden hangi oranda bulunur?
Buydu. Yardımcı olmak isteyen buyursun, kaçanın canı sağolsun
- Sahi camın sıfırdan üretimi ile geri kazanımdan üretimi arasında plastikteki gibi fark var mıdır? Yoksa ikisi de sonuç olarak aynen "cam" olarak çıkıyor mu karşımıza..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.