themagicboy
Kayıtlı Kullanıcı
Değerli arkadaşlar ÇASGEM tarafından verilen İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi 1 Şubat itibarıyle başlayacaktır. Eğitime kayıtlar başlamıştır. İnternetten kayıt olup
istenen belgeleri 10 içinde ulaşacak şekilde gönderiyorsunuz, ardından eğitimden 5 gün öncesine kadar eğitim ücretini ilgili banka hesabına yatırıyorsunuz.
Eğitim İle ilgili bizzat arayarak öğrendiğim detaylar şunlardır
- Eğitim ücreti 2800 tl
- Eğitim Süresi 6 Hafta
- Eğitim süresi boyunca çasgem misafirhanesinde (konaklama-sabah kavaltısı) + (öğle-akşam yemekleri) = 25 + 17 = 42 tl
Yani kabaca 4600 lirası olan ve iş bulma konusunda sıkıntı çeken varsa gitsin C sınıfı sertifika ile kesinlikle neticesini alacaktır. İşe girince 3 aylık maaş ile amorti eder sonrasında da yolunuza devam edersiniz.
Bu eğitime katılamayacaklar varsa yaklaşık 2 ay sonra yeni bir eğitim daha vermeyi planlıyorlarmış, bilginize sunuyorum.
Eğitim İle ilgili bizzat arayarak öğrendiğim detaylar şunlardır
- Eğitim ücreti 2800 tl
- Eğitim Süresi 6 Hafta
- Eğitim süresi boyunca çasgem misafirhanesinde (konaklama-sabah kavaltısı) + (öğle-akşam yemekleri) = 25 + 17 = 42 tl
Yani kabaca 4600 lirası olan ve iş bulma konusunda sıkıntı çeken varsa gitsin C sınıfı sertifika ile kesinlikle neticesini alacaktır. İşe girince 3 aylık maaş ile amorti eder sonrasında da yolunuza devam edersiniz.
Bu eğitime katılamayacaklar varsa yaklaşık 2 ay sonra yeni bir eğitim daha vermeyi planlıyorlarmış, bilginize sunuyorum.