Fatih Özcan
Site Kurucusu
- Firma
- ABL Group
Çevre görevlisi: Faaliyetleri sonucu çevre kirliliğine neden olan ve/veya neden olabilecek ve Çevre Kanununa göre yürürlüğe konulan düzenlemeler uyarınca denetime tâbi kurum, kuruluş veya işletmelerin faaliyetlerinin mevzuata uygunluğunu, alınan tedbirlerin etkili olarak uygulanıp uygulanmadığını değerlendiren, tesis içi yıllık iç tetkik programları düzenleyen tesiste veya çevre yönetim hizmeti veren firmada çalışan görevlidir.
Tesis veya faaliyetlerde, tesis veya faaliyetlerin çevre yönetim birimlerinde veya yetkilendirilmiş çevre danışmanlık firmalarında çalışacak çevre görevlisinin en az dört yıllık yükseköğretim kurumlarının mühendislik, fizik, kimya, biyoloji bölümlerinden veya veteriner fakültesinden mezun olması zorunludur.
Eğitim ve yönetmelik mahkemeliktir bu konuda bilginiz olsun eğitimi alan kişiler hak kaybına uğrayabilir mahkeme sonucuna göre. Ayrıca eğitimden sonra iş bulma şansınız konusunda da birşey diyemeyeceğim.
Sorularınız olursa bu konu altında sorabilirsiniz.
Selamlar
Tesis veya faaliyetlerde, tesis veya faaliyetlerin çevre yönetim birimlerinde veya yetkilendirilmiş çevre danışmanlık firmalarında çalışacak çevre görevlisinin en az dört yıllık yükseköğretim kurumlarının mühendislik, fizik, kimya, biyoloji bölümlerinden veya veteriner fakültesinden mezun olması zorunludur.
Eğitim ve yönetmelik mahkemeliktir bu konuda bilginiz olsun eğitimi alan kişiler hak kaybına uğrayabilir mahkeme sonucuna göre. Ayrıca eğitimden sonra iş bulma şansınız konusunda da birşey diyemeyeceğim.
Sorularınız olursa bu konu altında sorabilirsiniz.
Selamlar