• Sitemizde dosya yada bilgi temini amacıyla mail adresi paylaşımı yasaklanmıştır. Unutmayınız ki benzer problemle karşılaşan başka meslektaşlarımızda olabilir, şahsa özel bilgi alınması durumunda da forum amacından uzaklaşarak işlevselliğini yitirebilir. Mail adresi paylaşımı dolayısıyla yaptırıma uğrayabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

ÇMO İzmir Şubesi Basın Açıklaması

Tarık Can

Genel Yönetici
Kayıt
11 Aralık 2008
Mesajlar
Beğeniler
Şehir
İzmir
#1
Merhaba meslektaşlarım,

Bugün İzmir'deki meslektaşlarımızla ÇMO İzmir Şubesi'yle basın açıklaması yaptık. Ancak umduğumdan az bir topluluk oluşturduk. Bu bi hyal kırıklılığıydı belki. Ama yine de oradaki arkadaşlarımızla mesleğimiz adına ÇEVRE MÜHENDİSİ adına üzerime düşeni yaptıgımıza inanıyorum. İzmir de olup da çok önemli bir bahanesi (!) olmayıp ta gelmeyen meslektaşlarımı kınıyorum. Bugün aklıma şu da geldi. ÇDY değişikliği çıktıgı günden beri, herkes sitem ediyor, bu bakanlığa ve odaya karşı. Özellikle ben de odaya kızanlar tarafındaydım. tarafındayım da. ama bugunku olay da bizim mesleğimizi sahiplenmediğimizi sahiplenmediğimiz sürece de ezikliği hissedeceğimizi anladım. İş sadece odada bitmiyor. Ayrıca günlerce sitem edip de bu basın açıklamasına gelmeyen izmir ve çevresindeki meslektaşlarım artık bi yere imza atarken çevre müh (!) yazmalarına gerek yok direkt isimlerini adıp mühendis yazıp atsınlar. mesleğine sahip çıkmayan ünvanını kullanmasın ne gerek var. İnş bu İzmir'de başlayan kamuoyu bilgilendirmesi ve itiraz tepkileri ülke bazına yayılır ve mesleğimiz hak ettiği yere gelir.

Saygı ve sevgilerimle,