• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO İzmir Şubesi Basın Açıklaması

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Merhaba meslektaşlarım,

Bugün İzmir'deki meslektaşlarımızla ÇMO İzmir Şubesi'yle basın açıklaması yaptık. Ancak umduğumdan az bir topluluk oluşturduk. Bu bi hyal kırıklılığıydı belki. Ama yine de oradaki arkadaşlarımızla mesleğimiz adına ÇEVRE MÜHENDİSİ adına üzerime düşeni yaptıgımıza inanıyorum. İzmir de olup da çok önemli bir bahanesi (!) olmayıp ta gelmeyen meslektaşlarımı kınıyorum. Bugün aklıma şu da geldi. ÇDY değişikliği çıktıgı günden beri, herkes sitem ediyor, bu bakanlığa ve odaya karşı. Özellikle ben de odaya kızanlar tarafındaydım. tarafındayım da. ama bugunku olay da bizim mesleğimizi sahiplenmediğimizi sahiplenmediğimiz sürece de ezikliği hissedeceğimizi anladım. İş sadece odada bitmiyor. Ayrıca günlerce sitem edip de bu basın açıklamasına gelmeyen izmir ve çevresindeki meslektaşlarım artık bi yere imza atarken çevre müh (!) yazmalarına gerek yok direkt isimlerini adıp mühendis yazıp atsınlar. mesleğine sahip çıkmayan ünvanını kullanmasın ne gerek var. İnş bu İzmir'de başlayan kamuoyu bilgilendirmesi ve itiraz tepkileri ülke bazına yayılır ve mesleğimiz hak ettiği yere gelir.

Saygı ve sevgilerimle,

Üst