Demir Çelik Cürufu (10 02 02)

Üyeler Görebilir
Merhaba,

Demir çelik fab.'da ark ve pota ocağından çıkan 10 02 02 İşlenmemiş Cüruf olarak tanımlanan tehlikesiz atığı İzmir-Aliağa bölgesinden alımını yapacak geri dönüşüm firması arayışında bulunmaktayız.

İyi Çalışmalar.

Üyeler Görebilir
Emre Bey,
7 senedir verdiğimiz firma ile anlaşamamamız nedeniyle başka bir firma arıyorum. Üstüne para verdiğimiz için de yakın yada buraya aracı gelen bir firma gerekmektedir.

Merhaba Fatih Bey,

Gönderdiğiniz linkten de baktım bazı firmalar da atık kodu sadece görsel almıyoruz diyorlar. Burası demir-çelik bölgesi olduğu için buraya gelip-giden firma lazım maliyet açısından maalesef. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 20131115_144118.jpg
    20131115_144118.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 47
Üyeler Görebilir
cüruf atıklarını ücretli alan adana, Osmaniye, Gaziantep, Hatay civarında firma var mı arkadaşlar?
Veya geri dönüşümü yapılmakta mı? meraktan soruyorum bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

Üyeler Görebilir
Muratım merhaba, dediğin bölgelerde alan firmalar var. Mesela benim daha önce çalıştığım tekstil sektöründe kömür cüruf atıkları çıkıyordu. Biz bu atıkları 10 01 01 atık kodu ile çimento firmasına gönderiyorduk. Bu tür atıklar beton imalatında mukavemeti arttırdığı için kullanılmaktadır.

Üyeler Görebilir
:harika:sanırım onlarda dolgu malzemesi olarak kullanılıyor. Çalışılabilecek güzel bir konu aslında
:) İlgimi çekti sormak istedim bakalım diğer arkadaşlardan ne gibi yorumlar gelecek :)

Üyeler Görebilir
pota atıkları tonajlı olur alımını yapan çok firma bulamassınız. büyük firmalar alır genelde diler, erdemir gibi, içindeki demiri çekmek zahmetli bir iştir.

Üyeler Görebilir
@dyg üstad merhaba, bu tür atıkları çimento fabrikaları alabilir. Çimento fabrikaları, enerji elde etme amacıyla kullanıyor. Hatta tekstil sektöründe çalışırken kömür kazalarından çıkan 10 01 01 cüruf atıklarını çimento fabrikasına gönderiyorduk. Düzenli depolama sahalarına kabul edilmeyecek atıkların listesi aşağıda yer almaktadır. Atıkların Düzenli Depolanmasına Dair Yönetmeliğe bakabilirsiniz.

Screenshot_20200923-090654_Chrome.jpg