Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dilek doğanYapmak istediğiniz işlemi tam olarak anlayamadığım için böyle üstün körü EÇBS atamasını anlattım. Eğer sormak istediğiniz, sözleşme yapılmış bir tesisin yetkilerini alıp, e-izin uygulamasını kullanabilmekse; aşağıya bıraktığım linkte o işlemi de anlatmıştım:
dilek doğanDilek hanım merhabalar sözleşmeyi danışman firmanızdan yükleyip karşı tarafa onaylatmanız gerekli önce, sonrasında danışman firmanın hesabından firmayı bir çevre mühendisinin üstüne atayın. Sonrasında danışmanlık yapacağınız x firmasının hesabından hesapfirma kurum- yetkili listesi- yeni yetkili ekle diyerek mühendisin tc ise arama yapın ve onaylayın. Mühendiste kendi hesabından bu talebi onayladıktan sonra işlem bitiyor.
dilek doğanBirkaç aşaması olan bir süreç önce hangisini neden yaptığınızı iyi idrak etmenizi öneririm. Takılırsanız özelden de yazabilirsiniz hiç problem değil elimizden geldiğince buradayız
selma bayrakEvet aynı şekilde problem var. Tesis sahibi, e-ÇBS üzerinden Hesap (firma,kurum) sekmesinden en az 1 defa e-yeterlilik uygulamasına girmelidir. Aynı şekilde Tesis/Şube sekmesinden de 1 defa girilmelidir. Buna rağmen olmuyorsa sistemsel bir sıkıntıdır.
selma bayrakÇevre müh olarak çalıştığım şirkette çevre görevlisi olarak firma yetkilisi atadı ancak protokol yüklememi istiyor sistem. Nasıl bir protokol yüklenmesi gerekiyor sözleşme fln yok çünkü
ezgiyurttasDanışman firma yok direk çevre müh olarak çalıştığım şirkette çevre görevlisi olmam gerekiyor. Sanırım bağlı olduğum birim "çevre görevlisi olarak atanmıştır" diye yazı yazarsa onu sisteme yükleyebilirim diye düşünüyorum ancak emin olamıyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.