Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@GüldenASLAN
Duyuru linki yok. Hatta ben bakanliga mail atmistim artik bu sekilde yapilacak denilmisti. Atik ambalaj sisteminde geri kazanim yapanlarda var tatcilarda yok.
@Emrah BOZKURT
Mantık şu firma 1000 ton belgelendirme yapıyor 5000 tl elektrik faturası geliyor. firma 3000 ton belgelendirme yapıyor 500 tl elektrik geliyor. Aradaki fark fatura , bir tesiste press mak. çok çalışıyor diğer yerde bilgisayar ve yazıcılar ( anlayan anlamıştır.)
maliyenin umursamadığını il müdürlüğü umursuyor. Ben çoğu zaman muhasebe ile çakışıyorum. Sürekli onları denetliyorum. Muhasebe ile çevre uyum içerisinde gitmediği zaman çevre işleri çok bozuluyor. Maliye bu kadar sıkı tutmuyor diyorlar siz düşünün.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.