Elektrolizle kaplama kapsam dışı dosyası

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar elektrolize kaplama yapan bir tesis için kapsam dışı raporu hazırlayacağım. Kapsam dışı dosyalar 2-3 evraktan oluşabileceği gibi 15-20 sayfalık daha detaylı bir sunumda olabiliyor, benim ricam daha önceden bu tarz bir dosya hazırlayan arkadaş varsa ve paylaşmak isterse sevinirim.
 
Üyeler Görebilir
ÇED kapsamdışı ise gerekli evraklar iş akım şeması, proje özet, kapasite raporu, dilekçe, taahhütname'dir.Formatları bakanlığın sitesinde yer alıyor.Ancak kaplama tesisleri ÇED kapsamdışı mı oluyor?
ÇED yönetmeliği Ek-2 listesi madde 9- Kaplama tesisleri:
a) Elektrolitik veya kimyasal proseslerle metal veya plastiklerin yüzeylerinin metalle kaplandığı tesisler, metallere yüzey işlemi (mekanik işlem hariç) yapılan tesisler,
 
Üyeler Görebilir
gülfem hanım firmanın kuruluş tarihine göre kapsam dışı yazısı verilebiliyor. sanırım burdada öyle bir durum söz konusu
 
Üyeler Görebilir
toplam havuz hacmi 5m3 ün altında kalanlar için kapsam dışı dosyası hazırlanıyor. benim ricam gerekli evraklardan ziyade 15-20 sayfalık bu konuda hazırlanmış bi dosya elinde olan arkadaşın paylaması herkeze iyi çalışmalar.
 
Üyeler Görebilir
Slm canbarbaros. Yanlış yapmaman için bir soru sormak istiyorum. tesis hangi ilde. dikkat et yıkama suları da prosese dahil ediliyor. tesisin 5m3 ten fazla çıkabilir. kapsamdışı başlarsın il müdürlüğü kapsamda der 1 ay kaybederdin. zaman kaybı sorun değil de firma buna ne der birden harç diye bir şey çıkar karşısına o da 2.250 Tl senin kapsamdışı dosya hazırlama ücretinden bile fazla. işe başlamadan buna dikkat et. Gülfen hanımın saydığı evraklara ek vaziyet planı da dosyaya ekledinmi dosyan tam olur. bir örnek aramana gerek yok. 15-20 evraklık dosya hazırlaman projen bursa veya tekirdağ da ise gereklidir. diğer illerde 5-6 evrakla sonuca ulaşırsın.
 
Üst