Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
hmm anladım sağolasın :) geçtiğimiz hafta danışmanlık aldığımız firma yetkilisiyle sözleşme yenilemedik bi an sorumlu listesinden beni sildi sandım ama sanırım genel bir sorun .

Üyeler Görebilir
@farukayhanaydın Öncelikle konunun aslını öğrenin. Siz sanırım firmanın yetkilisisiniz. Yetkili değişiklik başvurusu ile firmanızı tekrar üzerinize alabilirsiniz. Ama sizi silmek gibi bir terbiyesizlik yaptılarsa, kendilerini bırakmışlardır. Danışman firmayı arayıp şikayetçi olacağınızı belirtin. Muhtemelen 3 dakika sonra sizi atamış olacaklardır eğer onlar sildiyse :)

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
bir tesisim için GFB yenilemesi için sistem üzerinden Uygunluk a başvurdum onaylandı. Fakat GFB yenilemek için herhangibir sekme, buton açılmamakta, acaba ilk aldıgım GFB nin süresi dolmadıgı için mi başvuramıyorum

Üyeler Görebilir
İlginiz için teşekkür ederim. Diğer uygulamaları kullanabiliyorum fakat Çevre Görevlisindeki problemim hala devam ediyor. Ayrıca yetkili kişiler telefona bakmıyor. 10 gündür sürekli bir problem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...