Eskişehir teknik üniversite çevre yönetimi uzaktan tezsiz yüksek lisans eğitimi hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim (5ac4)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba Eskişehir Teknik Üniversitesi Lisansüstü eğitim enstitüsünün çevre mühendisliği çevre yönetimi uzaktan tezsiz yüksek lisans eğitimi hakkında bilgi sahibi olan var mı

Üyeler Görebilir
Merhaba. Estü de çevre yönetiminden yüksek lisansımı henüz yeni tamamladım. Sormak istediğiniz nedir?
Eğer eğitimler hakkında ise; hafta içi 6-8 arası her gün ders oluyor. Ayrıca bir mini tez yazma süreciniz oluyor.
Bu üniversitenin tezsizler içinde en kötü özelliği sınavları yüzyüze yapıyor olması. İzmir sınav merkezi değil malesef. ankara, eskişehir ve istanbul da sınavlara girilebiliyor. Vize final ve tez teslimi için ayrı ayrı gitmek gerekiyor. bir de diploma için gitmek isterseniz toplam 6 defa yol yapmış oluyorsunuz.

Üyeler Görebilir
C.Ö.merhaba, bu yapan birine sormak daha iyi olur benim için üni ye bir türlü ulaşamadım. Anladığım kadarıyla sınavlar yüzyüze dersler online oluyor. Girişte herhangi bir sınav ya da mülakat var mı, mini tez yazımı demişsizniz o nasıl oluyor açıklayabilirseniz sevinirim. Eğitim Yüksek mühendis unvanı alınıyor mu bunları sormak istiyorum . Çok kararsızım başlamak konusunda da programı öneriyor musunuz