• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Firmalarla ilgili

gokaydasdelen

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Ekim 2015
Firma
İzmir Metal
Firmalar kısmını şehir şehir katagoriye ayırmak mümkün müdür acaba bence çok daha faydalı olacaktır (sektör sektörde desem çok abartı olur değil mi)
 
@gokaydasdelen

Sitenin anasayfasındayken sayfanın sol üst köşesinde sırasıyla "Üye ismi-Üyeler-Sohbet-Firmalar-Etkinlik-Forum" sekmeleri var, bunu görüyorsunuz. Buradan "Firmalar"a tıklıyorsunuz. Açılan sayfada, bu sekmelerin altında "Kategoriler" diye bir liste görmeniz gerekli. Oradan sektörlere göre firmaları inceleyebilirsiniz.

upload_2015-10-13_8-28-52.png
 
benim bahsettiğim şey il il ayırmak yani izmirde faaliyet gösterenler uşakta istanbul firmaları kocaeli firmaları gibi bi format mesela ben atık yağ vereceğim tek tek izmir firması hangisi diye aramamak için
 
@gokaydasdelen foruma yardımcı olmak adına firmalar listesinde bulunan firmaları excel e döküp bir liste oluşturabilirsiniz. sonrasında eklenen bu listeyi güncelleyebilirsiniz. aynı zamanda filitreleme koyarsınız il bazında firmaları görürüz bu sayede hem biz faydalanmış oluruz hem de siz nedersiniz? herşeyi devletten beklemesek nasıl olur acaba?
 
yöneticisi olduğum şirkette bu güne kadar hiç bir müşterime yaptığı öneri için kendin yap herşeyi devletten bekleme demedim ayrıca bende cmnet yöneticisi değil kullanıcısı yazıyor ha birde benim bahsettiğim olay biraz farklı basit bir excelden değil panel ile yapılacak bir işten bahsediyorum kod eklemekten yani sizin hosting sisteminizi pek bilmiyorum ama eğer site panelini siz yapmadıysanız dediğimi anlamamış olmanızı anlarım.
 
bu sitede sadece kullanıcı olmanız foruma yardımcı olmayacağınız anlamına gelmez ki. ayrıca forumda bulmak yada görmek istediğiniz bir durum varsa ve bu durum sitede yoksa bunu da siz yapsanız yardımcı olsanız ve herkes faydalansa çok mu abartmış oluyoruz. siteye giren çıkan bir çok kullanıcı var. ve ne yazık ki bilgiyi alıp gidenler de bir o kadar çok. bilgi paylaşmaya gelince kimse yardımcı olmuyor. kullanıcılardan bir şey istediğimiz de de biz suçlu oluyoruz öyle mi?
 
Sıkıntı benim talep ettiğim şeyi anlamamış olmanız. Bu çalışma excel ile olabilecek birşey değil. Admin paneli ile bile çok zahmetli bir iş. Bu direk web tasarımcınızın işi
 
Üst