Üyeler Görebilir
					
				
				
					İlgili Yönetmelik kapsamında işletmelerin en son hangi tarihte sisteme başvurularını yapması gerekmektedir? Bu konuda il müdürlüğünden bana 1 Nisan tarihinin son olduğu söylendi bu doğru mudur acaba?
				
			


  bazı gerekçelerin ise alakası yok. örneğin kanalizasyon ve sulama hatları renkleri farklı olsun demiş kesinlikle farklı. sanırım benim dosyayı inceleyen memur renk körü 
 arıtma tesisinin yeri işaretlenmeli demiş eşşek kadar arıtmayı vaziyet planına çizdim lejant ta gösterdim. buda mı gol değil yaa.... arıtma tesisinin kapasitesi ekipman hesabı çamur hesabı istenmiş. halbuki bu tesisin il müdürlüğünün verdiği proje onayı var, orada zaten hepsi yazıyor. neden tekrardan hesap kitap istiyorlar anlam veremedim.