Geçici Faaliyet Belgesi

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba,

Bir firmamın GFB süreci bitti. EÇBS ekran görüntüsü ek' tedir.

GFB nin bir örneğini indirebiliyormuyuz? Nerden indirebiliriz? Kurcaladım ama bulamadım?
görüntü.jpg

Birde firma 4.2018 de GFB olmadığı için bir ceza yemişti ve GFB ve arkasından Lisans alınması için 6 ay süre vermişlerdi. Bizde eksiklikleri giderip 7. ayın sonunda bitti ve 8.2018 de Uygunluk yazısı için EÇBS den başvuru yaptık. Ve şuan GFB aldık. EÇBS de bildirimler bölümünde firma adı yazmıyor ama Başvurunuzla ilgili Ceza İşlemi uygulanmıştır, başvuru detaylarından göre bilirsiniz yazıyor. Başvuru detaylarında cezai işlem görüntüle vb. yer göremedim ama bu ceza 4.2018 de kesilen ceza olabilir mi?
 
Üyeler Görebilir
Merhaba, bende çevre izin süresi tamamen dolmuş bir tesis için işlemleri baştan başlattım uygunluk yazısı onaylandı. GFB ilk başvuru olarak devam etmem gerektiği yönünde karar kıldım arkadaşlar doğru yolda mıyım? Ücret konusunda da çevre izin yenilemesi yapılmadığı için; sadece GFB ücreti mi çıkar yoksa daha yüksek bir ücretle karşılaşır mıyım? şimdiden teşekkürler
 
Üyeler Görebilir
Merhaba,

Seçiminiz doğru, öncelikle GFB İlk Başvuru olarak başlayacaksınız. EK - 2 Tesis ise 1.350 TL, EK - 1 Tesis ise 2.450 TL ödeme çıkacak. GFB Aldıktan sonra, Çevre İznini de ilk kez alıyormuş gibi işlem yapacaksınız. Yine konunuza göre ücret değişecektir. Ancak kesinlikle "Çevre İzni Belgesinin Güncellemesi" olarak ödeme yapamayacaksınız.
 
Üyeler Görebilir
GFB için ücret yatırılacak fakat sistemde sadece referans numarası var hangi bankaya yatırılacağı yazmıyor, hangi bankaya yatırılmalı bilgisi olan var mı?
 
Üyeler Görebilir
Hatice Hanım Merhaba, referans numarası ile beraber Halk Bankasına yatıracaksınız. Parayı yatırdıktan sonra sistem üzerinden onaylama yapabilirsiniz. Dekontu sisteme yüklemenize gerek yoktur. İyi çalışmalar.
 
Üst