Geri dönüşüm hakkında fikir almak istiyorum

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba öncelikle yeni mezunum . staj yaptığım firma geri donuşum tesisi açıyor ve tehlikeli atık , ötl (ömrünü tamamlamıs lastik) , ambalaj atığı vs bir çok birimi olacak . Benden istenen hangi alanda kendini geliştirmek istiyorsa o alanda seni yetiştirelim diye bir soru yöneltildi . Bu konuda karar veremedim sizce hangi alana yönelmeliyim ?

Üyeler Görebilir
plastik konusunda geliştirebilirsin ve çok yaygın kullanımı var. Bir de geri dönüşüm işi revaşta ve gerçekten çok güzel bir alan. Yine tercih senin ama ne olursa olsun kendini daima geliştir.

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
Bu konuda Olgaç Beye katılıyorum. Türkiye'de geri dönüşüm denildiği zaman akla ilk olarak kağıt, cam gelmekte ama hayatımızda hemen hemen her şeyde olan ticari kazançlar ve piyasada bulunan malzemenin çokluğu bakımında ve geri dönüşümde %90'a varan kazançlardan dolayı PLASTİK geri dönüşümü üzerinden kendinizi geliştirebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Arif bey haklısınız ve artık bütün malzemelerin hepsi plastik olduğu için geri dönüşümcüler plastik üzerine iş yapıyorlar ve üniversitelerde bunun için bölümler açılıyor. Plastik üzerinede güzel kitaplar var alıp okumanızı tavsiye ederim.