• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geri donusum tesisi isim onerileri :)

Uğur Firez

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Nisan 2012
Şehir
Isparta
Firma
Agf Danışmanlık Mühendislik Ltd. Şti
Arkadaslar geri donusum tesisi kurmak isteseniz ismini ne secerdiniz?
Önerilerinizi alabilir miyim ?
 
İsim soyisim kullanarak bir şirket ismi belirlemek güzel fikir sizlere katılıyorum ama daha can alıcı birşeyler lazım bana :)
 
Haydi arkadaşlar yok mu bir öneriniz. Güzel bir isim bulamadık daha. :)
 
Dün eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' da Yaşar karakterini izledim. Dizi de geri dönüşüm işini yapan kişiyi canlandırıyordu. Ondan yola çıkarak Dostum Yaşar Düşmanım Ölür Geri Dönüşüm A.Ş. olabilir ?
 
Hedef kitle önemli. Hangi şehirde, ne tür firmalarla çalışmayı hedefliyorsunuz?
Ayrıca telefonda söylendiğinde kolay anlaşılması lazım. İnternet sitesi ve mail adreslerini telefonla söylerken de yanlış anlaşılma ihtimalini en aza indirgeyecek isimler avantajlı bence. Sonra telefonda "edirnenin e'si, birincisi büyük ikincisi küçük 3" gibi zor durumlar yaşanabiliyor.
Yaşadığınız ve çalışmayı planladığınız kentin böyle kolay anılabilecek bir simgesi varsa, değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

Mesela "redivivus" Latince "Geri dönüşüm" demek. bundan bir isim türetilebilir. Bir anahtar kelimenin başka dillerdeki karşılıklarına da bakıp, fonetik olarak güzel ve akılda kalıcı isimler türetilebilir.
 
mrb hocam suan kendim bir geri dönüşüm tesisi açıyormuşum da isim arıyormuşum gibi düşündüm.cidden insanın aklına gelmıyor.TEMİZ GERİ DÖNÜŞÜM ya da GARANTİ GERİ DÖNÜŞÜM bunlar aklıma geldı.. esimle ben cevre muhendısıyız bız acıyor olsaydık soyısımlerımızden AYÇELİK GERİ DÖNÜŞÜM diye karar kılardık
 
Üst