Gfb başvurusu belge kaydetme

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
GFB başvurusunda yüklenmesi gereken belgeyi e-imza ile imzaladıktan sonra, belgeyi kaydet dediğimde ekteki gibi bir hata vermekte. Nedeni nedir? [email protected] adresine mailde gönderdim ama cevap gelmedi maalesef.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı..JPG
    Ekran Alıntısı..JPG
    60.4 KB · Görüntüleme: 71
Üyeler Görebilir
Bilgisayarım java güncellemesi yaptığında bu sorunla karşılaşmıştım. Şu şekilde giderdim belki yardımcı olur.

1. Bilgisayardaki tüm java sürümlerini kaldır. (ben e-imza programını da kaldırıp tekrar kurdum.)
2. Palma cd’si içerisinde de bulunan “java 6 update 22” ve “java 7 update 5” sürümlerini kur.
3. E-imza programını kur. (bilgisayardan kaldırdıysan)
4. Dijitalimzasetup.jar (
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
) kur
5. Dijitalimzasetup kurulumu hata verirse;
6. Dijital imza setup programı sağ tıkla dosyaları çıkar.
7. META-INF, egajarsetup ve org isimli 3 klasör çıkacak.
8. Egajarsetup > resources klasörü içerisindeki “executable jar file” türündeki dosyaların hepsini seç kes
9. Bilgisayar>C:>program dosyaları (x86)>java>jre6>lib>ext klasörü içine yapıştır.
10. Dijitalimzasetup tan çıkardığın 3 klasörü de Bilgisayar>C:>program dosyaları (x86)>java>jre6>lib klasörüne yapıştır.
11. 8, 9 ve 10. adımlardaki işlemleri jre7 klasörü için de uygula (Bilgisayar>C:>program dosyaları (x86)>java>jre7>lib>ext)
12. Dijitalimzasetup klasörüne çift tıkla ve “yükle” tıkla, yükleme tamamlandı yazacak.