Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu başlığını güncelledim. Ben olsam böyle bir talebi forumda yapmazdım. Hocalarınızdan birisi denk gelirse sıkıntı yaşarsınız "mesajlarımı nereden sileceğim" diye arayıp durursunuz.
Buradaki insanların sizin ödevlerinize yada yapamadığınız sorulara yardım etmeyeceğini düşünüp bir de parası neyse veririz mantığı hiç hoş değil. Bizler öğrenci arkadaşlara elimizden geldiğince zaten yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak hazıra konmakla, hiçbir çaba yada uğraş göstermeden foruma yazılmış bazı sorular var ki...
(bir çoğu ders notlarında kitaplarda zaten mevcut bir kısmını da Google a yazsanız cevabını zaten bulacaksınız.)
Emek olmadan yemek olmaz derler arkadaşlar siz mühendis adaylarısınız işiniz bu olacak rica ediyorum girmeyin böyle şeylere
offf direk soruyu çözün diyeni gördük ama bu nirvana mükemmel ya ölçüm yaparken atlayacam valla biride yerime ölçüm yapsa neyse verelim parasını valla çıkar mı biri
Vay be sonunda bizim mühendisliğimizi de gelmiş bu ücretiyle soru çözdürmek. Öğrenciyken diğer bölümlerden arkadaşlarım baskalarının sorularını çözer para alırlardı Hep özenmişimdir, ders basına fiyat konuşulur, yaz bana yiğidim. Aslında mantıklı yahu ben ofisten cıkmak istemiyorum ücreti ile firmalarımı denetleyecek birisini bulabilirmiyiz ? @Cem Yılmaz Bey herşeye çözümünüz var biraz yardımcı olun bana
Soruyu soran kişi, soru sorduktan sonra mesajını düzenleyerek cevapları anlamsızlaştırdığı ve cevap veren arkadaşlara sayıgısızlık yaptığınız için siteden 1 hafta süreyle yasaklanmıştır.
Böyle durumlarda konunun silinmesini talep ediniz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.