• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hibe - kredi almak

ozturkmen

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Kasım 2015
Firma
--
Arkadaşlar iyi günler. Kafamda çevreci olan ve ar-ge içeren bir proje var.Herşey tıkırında giderse patente çıkma ihtimali yüksek. Projeyi hayata geçirebilmem için gerekli miktar 120 000 tl . Hibe veya kredialabileceğim platformlar biliyormusunuz. Açıkçası krediye pek sıcak bakamıyorum çünkü projenin geri dönüşü 1 1,5 sene içerisinde olur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
@ozturkmen
kalkınma ajansları ile görüş. örneğin bizim burda güney ege kalkınma ajansı (GEKA) var. bildiğim kadarıyla her bölgede var. devlet kuruluşu bunlar. ayrıca hükümetin seçim vaatleri arasında genç yatırımcılara 50 bin tl hibe desteği vs vs gibi destekler var bunları da incele. birde KOSGEB i incele onlarda destek sağlıyorlar.
 
Üst