Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, yeni mezun çevre mühendisi olarak iş arayış sürecim devam etmektedir. Özgeçmişimi sizlerle paylaşıyorum. Her türlü desteğe açığım, sizlerin de tecrübe ve önerilerini dinlemeyi çok isterim.
Sevgilerimle,
İyi çalışmalar.
Çevre Danışmanlık alanında faaliyet göstermekteyiz.
Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun
Kütahya'da İkamet eden/edebilecek
Çevre Yönetimi Hizmeti Yeterlik Belgesi olan
Firma ve Resmi kurumlarla iş takibi yapabilecek
B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen
Seyahat problemi bulunmayan
Tecrübeli/Tecrübesiz
Yukarıda belirtilen kriterlere sahip 2 adet Çevre Mühendisi arayışımız mevcuttur.
İlgili adaylar [email protected] ve 0544 434 33 08 numaralı telefondan CV iletebilirler.
iremzdmirİlgili Bölüm nedir? Kimya, Çevre Müh... Zaten belgeyi alamayan bölüm yok gibi.
Sürücü ve SRC demişiz, SRC 1-3, 2-4 yeter mi yoksa tehlikeli madde taşıyacağı için SRC 5 mi? Bunu belirtmek lazım. B Sınıfı ehliyet isityorsunuz.
Anladığım kadarıyla Ortaklar'ın bitimindesiniz, tam rampanın başladığı konum. Tuzla gibi İstanbul'un uzak yerlerindeki kişiler muhtemelen sizi tercih etmeyecektir Ortaklar öyle ufak bir cadde değil, eskisi gibi orada garaj da yok. Genelde yaka tercihtir denir siz dememişsiniz sizi takdir ettim.
O rapora sahip TR'de alma koşulları dolayısıyla az kişi vardır (Ben 1000 civarı diye biliyorum) benim bildiğim bir listesi var.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.