Il müdürlüğü uygunluk başvurusu

Üyeler Görebilir
il müdürlüğü uygunluk başvurusu nasıl yapılır çevre izni yenilicem.süreç nasıl.uygunlukta istenen belgeler neler .süreci bana ayrıntılı bir şekilde açıklarmısınız ?

Çözüm
Merhaba,

İl Müdürlüğü Uygunluk Yazısı; Entegre Çevre Bilgi Sistemi -> E-izin Uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Ekran görüntüsünü bırakıyorum:

1692083974413.png

Gereken bilgi ve belgeler Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinin Ek 3-B kısmında yer almakla birlikte; fiziki şartlar da Bakanlık web sitesinde yer almaktadır.

Bakanlık Fiziki Şartlar Listesi:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Ekleri:

Ayrıca mutlaka incelemeniz gereken "Sektörel Kılavuzlar" dokümanına da şu link ile ulaşabilirsiniz:
Üyeler Görebilir
Merhaba,

İl Müdürlüğü Uygunluk Yazısı; Entegre Çevre Bilgi Sistemi -> E-izin Uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Ekran görüntüsünü bırakıyorum:

1692083974413.png

Gereken bilgi ve belgeler Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinin Ek 3-B kısmında yer almakla birlikte; fiziki şartlar da Bakanlık web sitesinde yer almaktadır.

Bakanlık Fiziki Şartlar Listesi:

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Ekleri:

Ayrıca mutlaka incelemeniz gereken "Sektörel Kılavuzlar" dokümanına da şu link ile ulaşabilirsiniz:

Üyeler Görebilir
Çözüm
Üyeler Görebilir
Merhaba, valilik tespit raporu için ,Uygunluk raporu başvurusu öncesindemi dilekçe ile başvuruyoruz.

Üyeler Görebilir
sema yaşarMerhaba,

Tesis halihazırda izni varsa ve çevre izni yenileme sürecindeyseniz; uygunluk başvurusu yaptığınızda dilekçe ile VTR için de başvurmanızı öneririm.
İlk kez izin alıyorsanız, VTR'yi şu an alamazsınız. İlk kez izin alan tesisler VTR'yi, GFB aldıktan sonra izin başvurusundan önce alıyorlar.

Önceki cevapları görüntüle…