Üyeler Görebilir
Yaptığımız iş görüşmelerinin ilginç bir konu olacağını sanıyorum. Başımızdan geçen komik/önemli/dikkat edilmesi gereken iş görüşmelerini istemiyorsak firma adı vermeden burada paylaşabiliriz belki.
)))
, acayip havalı bir odası vardı...Kendisi de gayet iyi giyimli biriydi neyse...
)))
)))
Adam iş dışında bana hersey sordu.Ayy aklıma geldikçe sinirim bozuluyor.Arkadaslar bana sorduğu sorular evlimisin hayır dedim peki nişanlımısın dedi ona hayır bunlara diyecek sözüm yok belki ileride bu durum olduğunda işten ayrılabileceğimi düşünür diye yinede kötü birsey düşünmedim.Neyse bir sonraki soru yemek yapabiliyormusun Hangi yemekleri güzel yapıyorsun Yurttamı kaldın evdemi ? Ben bunları duyunca içten içe sinirim nasıl bozuldu bu adama mutlaka bir cevap vermeliydim. Bu sorulara cevap verdim ve ardından benim sorduğum soru şu oldu .

)) Ama lütfen firma ismi rica ediyorum lütfen
)))

(Armut piş, ağzıma düş istiyorlar)
Soruyu soran bayan da cevap bekliyor bana bakarak, konuşurken olayı nasılsa battık artık diyerek şöyle bağladım: " ... demişken acaba soruyu unuttuğumu söylesem bu çok mu kötü olur ? " gibisinden bir şey dediğimi hatırlıyorum. Hoş bir anı oldu, gülüşmeler falan filan ama netice itibariyle işi alamadım. Denemeyin, söyleyim yani 
) aam benim için çok önemli bir ayrıntı değildi bu çünkü ben sektörün içinde bir firma istiyordum ve öyle zaten.
)) İş görüşmesinden ziyade sohbet gibiydi sevdim yani..