Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu bölümde A,B ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavlarına hazırlık için çıkmış sınav soruları ve diğer döküman paylaşımları yapılmaktadır.
Yönetmeliği değişiyormuş aldığım duyumlara göre sonbahar gibi başlayabilir kurslar,son dönemde kursa gidenler bile sertifika alamamış.Dökümanlar için sağol bu tarz dökümanları bulmak gerçekten zor...
Özel firmalar kurs veremiyor ama Çasgem ve üniversiteler kurs vermeye devam ediyor.Danıştay kararından önce özel firmalardan kurs almış olanların da katılması kazanılmış hak mantığı çerçevesinde kesin olan bu sınav yılbaşından önce mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.Yönetmelik değiştirilmesi beklenmeden de bu sınav yapılabilecektir diye düşünüyorum.Misal: çevre görevlisi eğitimleri.
Bu mesajı yazdığımda konuyu bu şekilde bilyordum.Ama malesef özellerin ardından danıştay bütün eğitimleri durdurmuştur.Şu anda hiç bir yerden sertifikalı uzman eğitimi alamazsınız.Yeni yönetmelik beklenecek malesef.Ama sınavının yapılması için yönetmeliği beklemeye gerek yoktur.illa bekleyin derlerse de dava açılır beklemeden sınav olur.Ciddi maduriyet yaşayan dava açmak isteyen bir an önce açsın,benim açımdan bu sınav olmasada bu şekilde çalışırım.Bu konuda CMO Hukuk Danışmanı Avukat Nihan hanım size yardımcı olur sanırım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.