İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavları Bilgi Bankası

Neden İş Güvenliği Uzmanı olmayı istiyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    203
Üyeler Görebilir
İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavları ne zaman yapılacak bilgisi olan var mı?

Üyeler Görebilir
Yönetmeliği değişiyormuş aldığım duyumlara göre sonbahar gibi başlayabilir kurslar,son dönemde kursa gidenler bile sertifika alamamış.Dökümanlar için sağol bu tarz dökümanları bulmak gerçekten zor...

Üyeler Görebilir
Özel firmalar kurs veremiyor ama Çasgem ve üniversiteler kurs vermeye devam ediyor.Danıştay kararından önce özel firmalardan kurs almış olanların da katılması kazanılmış hak mantığı çerçevesinde kesin olan bu sınav yılbaşından önce mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.Yönetmelik değiştirilmesi beklenmeden de bu sınav yapılabilecektir diye düşünüyorum.Misal: çevre görevlisi eğitimleri.

Üyeler Görebilir
çasgem ve üniversiteler kurs vermeye devam ediyor demişsiniz, üniversiteler hangileri bu konuda bilgisi olanlar cvp yazabilir mi ?

Üyeler Görebilir
Bu mesajı yazdığımda konuyu bu şekilde bilyordum.Ama malesef özellerin ardından danıştay bütün eğitimleri durdurmuştur.Şu anda hiç bir yerden sertifikalı uzman eğitimi alamazsınız.Yeni yönetmelik beklenecek malesef.Ama sınavının yapılması için yönetmeliği beklemeye gerek yoktur.illa bekleyin derlerse de dava açılır beklemeden sınav olur.Ciddi maduriyet yaşayan dava açmak isteyen bir an önce açsın,benim açımdan bu sınav olmasada bu şekilde çalışırım.Bu konuda CMO Hukuk Danışmanı Avukat Nihan hanım size yardımcı olur sanırım.

Üyeler Görebilir
25.12.2010 tarihli C sınıfı Uzmanlık Sorular

Merhaba;

Uzun zamandır yapılamayan sınav 25.12.2010 tarihinde gerçekleşmiştir.
Sınav soruları ekli dosyada yer almaktadır.

Bilginize...

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
dokumanları indiriemiyorum.acaba belli sayıda mesajı mı doldurmam gerekiyor

Üyeler Görebilir
Hayır hiçbir sınırlandırma yok. Sisteminizle ilgili bir problem olabilir.

Üyeler Görebilir
selamlar,
çalışma sorularınızı indiremiyorum bir problemmi var acaba ?

Kolay gelsin

Üyeler Görebilir
@yaseemin
Peki başvurular nasıl gerçekleşiyor kimler girebiliyor bunlar hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar yok öyle birşey yani bize bilgi gelmedi enazından, biz şu aşamada hala sınavı 2 temmuz 2011 tarihinde biliyoruz..

Üyeler Görebilir
arkadaşlar isg sınavına nasıl girebiliriz...eğitimini aldıktan sonra mı giriyoruz.

Üyeler Görebilir
Evet öncelikle bakanlığın yetkilendirdiği firmalardan eğitim alacaksınız. Eğitimden sonrada sınav tarihlerini bekleyeceksiniz.

Üyeler Görebilir
tarih değişmedi 2 temmuz 2011.......
6 mayıs 2011 e kadar zorunlu eğitimi ve stajı tamamlayan kişiler bu sınava katılabilecekler