Üyeler Görebilir
arkadaşlar bazı üniversiteler isg de tezsiz yüksek lisans kapsamında B sınıfı sınavına girme hakkı kazandırıyormuş. hangi üniversiteler bunu uyguluyor yardımcı olabilir misiniz ? yada bu konuda tecrübesi olan meslektaşlarımdan yardım bekliyorum ..
bu dönem başlıcam inşallah tezsiz yapıyorsun B sınıfı sınava girmeye de hak kazanıyorsun eskiden 3 hakkın vardı ama artık o kaldırıldı istediğin kadar girebiliyorsun ama sınavlar zorlaşmış. Geçen sene 300 kişi aldılar alım sırası diploma sırasına göreydi ben 2.61 ortalama ile 171. olarak girmiştim. Çoğu üniversite kayıtları internetten alıyor (aksaray sakarya filan ) ama konya şahsen oraya gidip müraacat istemişti. Ahmet Yesevi üniversitesi vardı selçukdan önce aklımda ilk onu duymuştum rahat olduğu için , üniversite kazakistanda mı azerbeycanda mı ne ama gitmiyorsun çünkü uzaktan eğitim, herşey bilgisayar başında oluyor. Dönemlik 3.000 TL idi ben başvuru tarihini kaçırdığım için giremedim özel üniversitelerin kontejyanları develete göre daha az oluyor. Fiyat olarak da en az 2 katı. Tavsiyem google tezsiz yükseks lisans isg diye yaz çıkan üniversitlerin (devlet) başvuru tarihlerine bak hepsine müracaat et.(çoğu internetten oluyor zaten) illa ki biri olur olmazsa özellere yönelirsin.