Sadiye Yüce
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Değerli Üyelerimiz,
Ankara Şubemiz tarafından 11-12-13 Eylül 2009 tarihlerinde ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME VE İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ gerçekleştirecektir
Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıda ilgilerinize sunulmuştur.
Eğitime katılmak isteyen Üyelerimiz, şubemize aşağıdaki iletişim adreslerinden kayıt yaptırabilirler.
Saygılarımızla,
İletişim telefonu: 419 80 76
e-posta: [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
Eğitimin Konusu : ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME VE İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Tarihi : 11-13 Eylül 2009
Eğitimin Yeri : TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Eğitim Salonu
Eğitim Ücreti :
o Üyeler (Borcu Olmayan) : 375 YTL
o Üyeler (Borcu Olan) : 600 YTL
o Öğrenciler (Lisans) :187.5 YTL
o Diğer : 750YTL
Banka Hesap No : T.C. İş Bankası; 4213 - 0744819
Ücrete Dahil Olanlar : Öğle yemeği, ara ikramlar, eğitim notları, katılım belgesi ,sınavdan başarılı olanlara başarı belgesi
Eğitime Katılım Koşulu : Genel Katılıma Açık Eğitim
Katılım Koşulları :Sadece iç denetçi eğitimine katılmak isteyenler için temel eğitim katılım belgesi istenmektedir.
Ankara Şubemiz tarafından 11-12-13 Eylül 2009 tarihlerinde ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME VE İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ gerçekleştirecektir
Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıda ilgilerinize sunulmuştur.
Eğitime katılmak isteyen Üyelerimiz, şubemize aşağıdaki iletişim adreslerinden kayıt yaptırabilirler.
Saygılarımızla,
İletişim telefonu: 419 80 76
e-posta: [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
Eğitimin Konusu : ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME VE İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitim Tarihi : 11-13 Eylül 2009
Eğitimin Yeri : TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Eğitim Salonu
Eğitim Ücreti :
o Üyeler (Borcu Olmayan) : 375 YTL
o Üyeler (Borcu Olan) : 600 YTL
o Öğrenciler (Lisans) :187.5 YTL
o Diğer : 750YTL
Banka Hesap No : T.C. İş Bankası; 4213 - 0744819
Ücrete Dahil Olanlar : Öğle yemeği, ara ikramlar, eğitim notları, katılım belgesi ,sınavdan başarılı olanlara başarı belgesi
Eğitime Katılım Koşulu : Genel Katılıma Açık Eğitim
Katılım Koşulları :Sadece iç denetçi eğitimine katılmak isteyenler için temel eğitim katılım belgesi istenmektedir.