• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ISO 9001:2015,14001:2015,OHSAS 18001

master78

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ocak 2018
Firma
k tanker
İyi gunler,


Konuyu forumda arastirmama muteakip sonuc elde edemedigimden yazmak durumunda kaldim.Sektor denizcilik ve bende gemi kaptani olarak denizcilik firmasinda calisiyorum.Halihazirda denizcilik ile ilgili uluslarasi ISM sistemini zorunlu olarak gemilerimizde ve ofiste surdurmekle birlikte ayrica ISO 9001,14001,18001 gereklerine de tabiyiz.ISO,OHSAS her nekadar sektorumuz icin cokta gerekli ve acikcasi operasyon olmasada var olan bir sistemi devam etmekle yukumluyuz.2015 revizyonlari sonrasinda Entegre El Kitabi olusturarak denetim surecini gecirdik fakat sonuc major bulgular sebebi ile ara denetim ile sonuclandi.

Acikcasi standrt sektorumuze gore soyut ifadeleri icermekte ve acikcasi cokta operasyonel olamamakta ve bu sebeple de revizyonda dogru olarak gerceklestirilememistir.Firm bilgilerini paylasmamak kaydi ile elinde 2015 revizyonlarini kapsayan entegre yontim sistem manual'i olan varsa ve paylasabilirseniz memnun olurum.

selamlar/sevgiler
 
Merhaba,
Entegre Yönetim Sistemleri konusunda tam olarak ne istediğinizi daha açık ifadeler ile anlatabilirseniz yardımcı olabilineceğini düşünüyorum.
 
@Esra Şahin

Cevabiniz icin tesekkur ederim.

Sektor olarak ISO 9001,14001 ve OHSAS gereklerini yerine getiren herhangi bir firma sozkonusu degil.Yeni guncelemeler ile birlikte acikcasi orneklemek uzere El Kitabi olmadigindan acikcasi zorlaniyorum.Eminim sizler kadar bilgiye sahip degilimdir.Bu asamada acikcasi beklentim referans olarak kulanabilecegim El Kitabi cunku gerek sektor olarak gerekse de calisanlar olarak bir cok ifade bizler icin cok soyut,somut orneklemesi olmadigi surecede bilinmezlige giden yol gibi.

Ben calismalarimin tamamini da iletebilirim.
 
@master78

Rica ederim. Sistemimi Entegre olarak yeniden yapılandırdığım için El Kitabını henüz tamamlayamadım fakat bir hafta içerisinde tamamlanacağını tahmin ediyorum. O zaman paylaşım yapacağım. Tamamlayan arkadaşlardan da paylaşım yapan olursa hepimiz için faydalı olacaktır.
 
Üst