Izin lisansa firma tanımlama

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ben işe girmiş olduğum firmaya çevre görevlisi olarak kendimi tanımlayamıyorum. Nedeni firma vergi numarasını girince kayıt bulunamadı diyor. İlk önce firmanınmı kayıt olması gerekiyor.Firmanın kayıt olması gerekiyorsa bunu nasıl yapacağım sistemde böyle birşey bulamadım çünkü.İnşaat firmasından bahsediyorum. Araştırdım ama çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Üyeler Görebilir
Firmanın sistemde görünebilmesi için online çevre sistemine kayıt edilmesi gerekmektedir.Siteye girdiğinde sol üstte kayıt başlangıç kısmından vergi no ile seçersen tesisi kayıt ettirebilirsin.Daha sonra başvuru formunu firmaya imzalatıp il müdürlüğüne teslim edersen başvuruda yazdığın mail adresine kullanıcı adı ve şifre yollayacaklardır.E-izin sisteminde görüntülensin kutucuğunu işaretlemeyi unutmazsın GFB , çevre izni süreci için gereklidir. Kolay gelsin

Üyeler Görebilir
@Umityilmazzzz

online.cevre.gov.tr adresinden sol üst köşede kayıt başlangıç var. ordan kayıt işlemlerini grçekleştiriyorsunuz. firma vergi nosu, sgk nosu ve kuruluş yılları gerekiyor. bu bilgileri edinip kaydı tamamlayın. en son çıktısını alıp kaşe imza yaparak çevre il müdürlüğüne verin. aynı gün sistemde göreceksiniz. iyi çalışmalar