Kütle denge sistemi

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar,
Metal geri dönüşümü yapan firmam için Çevre İzni alacağım (GFB alındı). kütle denge sistem raporu isteniyor benden. Elinde örnek rapor olan var mı?

Üyeler Görebilir
Merhaba kütle denge sistemine bizde bir fatura giricem ama sistemde ismi çıkmıyor görüşüyorum onlarında çevre mühendisi olmadığı için anlamıyorlar sistemde isimlerini tanımlanması için napmaları gerekiyor acaba.

Üyeler Görebilir
bu tesis sadece tehlikesiz ve lisansıda var ama daha önce hiç sistem kullanmamıslar gecen gün yardım istediğim tesis açtırmıslar sistemden kaydolup ama bu seferde kütle denge sisteminde sadece atık beyan butonu var atık kabul işlemi ürün çıkış vs yok @Olgaç Sürmelihindi

Üyeler Görebilir
@İNCİ
Bu tur durumlarda il cevre ile iletisime gecin ve o sekmeleri açarlar. Benimde basima gelmişti ve il cevre ile görüştüm hallettiler.

Üyeler Görebilir
teşekkür ederim @Olgaç Sürmelihindi

Merhaba arkadaşlar ilk kez 6 ayın faturalarını sisteme giriyoruz daha öncesinde işlem yapılmamış zaten yapılacak bişey yok faaliyette değilmiş ama bu hatayı veriyor onaylamıyor ne yapmamız gerekiyor.

Ekli dosyalar

• motat 2.jpg
    motat 2.jpg
    66.8 KB · Görüntüleme: 57
  • motat.jpg
    motat.jpg
    50.5 KB · Görüntüleme: 52
Üyeler Görebilir
Merhaba @İNCİ onaylamak istediğin aydan öncekileri önce onaylaman gerekir. Faaliyete başlanılan aydan itibaren başla onaylamaya olacaktır o şekilde.

Yanılmıyorsam GFB döneminden itibaren aylaro onaylaman gerek girilecek değer olmasa bile boş beyan yapmalısın önceki ayları. @İNCİ

Üyeler Görebilir
zaten daha önce hiç bildrim yapılmamış yani çalışmıyormuş tesis ilk kez 6 ayınkileri girdik onaylıycaz ama o hatayı veriyor bende diğerlerini onaylamaya çalıştım onlardada aynı hatayı veriyor @nrhyt @bhb