Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kağıt endüstrisi atıksularının arıtımı ve tekrar kullanımı
meraba arkadaşlar bitirme tezim için kağıt endüstrisi atıksularının arıtımmı ve membran prosesler ile geri kazanımı hakkında bilgi veya kaynağı olan varsa paylaşabilir mi?
merhaba fatih bey tez için başlangıç aşamasındayım ilk önce kağıt endüstrisi atıksularının karakteristikleri hakkında bilgi gerekiyor daha sonra da bu atıksuların arıtımı için uygulana yöntemler ve ve bir uygulama yapmayı düşünüyorum ve daha sonra da bu atıksuların tekrar kullanımı için membran proseslerden yararlanmayı planlıyorum yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim çeşitli makaleler de olabilir
saolasın arif kardeş çok güzel bilgiler paylaşmışsın başlangıç için madem aynı tezi aldık bende bulduğum kaynakları seninle paylaşmaya çalışıcam tekrar teşekkür
fatih bey merhaba bana kağıt endüstrisi atıksularının arıtımı ve membran proseslerle geri kazanımı hakkında kaynak paylaşabilirmisiniz bikaç önce konuşmuştuk şunu da ekliyeyim aynı zamanda ben bir kağıt fabrikası ele alarak bu kaynaklar ışığında bu tesisin ve membran sistemin tasarımını da yapicam yardımcı olabilirseniz sevinirim tasarım işi de olduğundan biraz kasıcak galiba ama yapicaz inş.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.