Karıyer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim (8c5e)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
ya bna yardımcı olabılırmısınız ziraatıma başkası ıbanını koymuş bn geçen başvuru yaptım 35 ıban bi ıban bnm degıl bn çalışıyorsam eger bna galecek vakit başkasına gdyo galıba

Üyeler Görebilir
Chagpt ile çözümledim. Demek istediği;
"Ziraat ile ilgili bir başvuru yaptım. Ancak başvuruda bana ait olmayan bir IBAN girilmiş.
35 ile başlayan. Bu IBAN bana ait değil. Eğer hak ettiğim bir ödeme varsa, bu ödemenin yanlışlıkla başka bir kişinin hesabına gitmiş olabileceğini düşünüyorum. Ne yapabilirim? " miş.
( Teknoloaaciaaaa, teknolooociaa )

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar, sosyal deney tarzında bir şey olmuş olabilir mi?
Çünkü yazdı ve kayboldu.
Aklımda deli sorular... 🤔
Anonim hesapların da engellenmesi gerekiyor olabilir mi acaba?

Üyeler Görebilir
Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
Fatih ÖzcanSn. Fatih Bey,

Bence anonim hesap olayı en başında forumdakilerin 'gazına' gelerek gereksiz bir anketle alınmış büyük bir hatalı karardı. İngilizlerin gaza gelerek Avrupa Birliğinden çıkması gibi.

Birilerinin "Adını göreceğim, senin! Adın yoksa cevap yazmam!" kaprisleri yüzünden gerçek ad kullanımı zorunlu kılındı + bu özellik geldi. Günümüzde internette çeşit çeşit sosyal ağ, mesajlaşma yazılımı, sosyal ortam var. Hangisinde gerçek ad kullanımı zorunlu ve başarılı? Gerçek ad kullanımının genel kural olduğu yerlerde etkileşimler hep düşük. Örnek Linkedin, örnek Facebook. İnsanlar bunu istemiyor. Böyle yaparsanız forumu öldürürsünüz. Forumlara ilginin azaldığı hızlı ve anonim iletişimin hızlandığı bu çağda cenaze işlerini hızlandırıcı etki olmaktan öteye gitmedi bu karar. Forumun durumu eskiye göre daha zayıf zaten. Eskisi kadar aktif konu açılmıyor.

Hala anonim hesaplara insanlar neden takılıyor anlamıyorum. Bu mesajı yazan kişinin adında "Anonim (8c5e)" yazıyor, "gece yargıcı86" yazsaydı sorun ortadan kalkacak mıydı?

Üyeler Görebilir
Merhabalar herkese,

Ben öncesinde forumun ne kadar aktif olduğunu bilmiyorum. Fakat 2019 dan beri Çevre Mühendisi olarak sektörün içindeyim ve tahmini üyeliğimde bu tarihlere dayanır. Tam anlamıyla bu forumu kendimce, 2021 yılından beri aktif kullanıyorum diyebilirim. Ve çoğu güncel konu hakkında veya karşılaştığım sorunlar hakkında yüksek oranda cevap bulabiliyorum. Aslında özetle buradan bu foruma emek verip, bilgiden herkesin faydalanmasını sağlayan arkadaşlarıma, forum kurucularına, adminlerine teşekkür etmek istiyorum. Elinize, emeğinize sağlık.