KemikUnu Tesisleri

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Kemikunu tesisine danışmanlık yapmaktayım. Tesisin atıksu arıtması var bazı revizyonlar yapmak istiyoruz ancak suyun karakteristiği çok farklı olduğu için doğru yatırıma emin olamıyoruz. Bu tarz bir tesisi olan veya daha önce çalışmış olan var mı acaba ?
 
Üyeler Görebilir
Atıksuyun debisini bilmemekle beraber bu tip durumlarda dengeleme havuzu yardımıyla atıksuyun karakteristiği dengelenebilir. Daha sonra dengeleme çıkışı verilerine göre yatırım yapılabilir.
 
Üyeler Görebilir
KubilayDuman15m3/gün debisi. Dengeleme havuzumuz var. Sorun aslında suda ki yağ olduğunu düşündüğümüz ama beklettiğimizde batan bir yapı var. Normalde olmaması gerekiyor bu tortunun. Arıtmada daf yok. Daf olmadan sadece basit bir sıyırıcı mı yapsak acaba diyoruz. O yüzden emsal bir tesiste nasıl bir arıtma sistemi var onu merak ediyorum.
 
Üst