Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalıştığım firma benden arıtma tesisinin koi sini düşürmemi istiyor bu yüzden bekleme sürelerini hesaplamamı istedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
atıksuyun sistem içerisinde kalma süresinden bahsediyorsunuz sanırım.
Şöyle bir durum da var, KOI'nin veriminin artırmak ile bekleme süresi doğrudan bağlantılı değildir. Orada bir çok parametre konuya dahildir. Bekleme süresi konunun sadece bir sonucu ve sağlaması olabilir.
Bekleme süresi hesabında;
= [(havalandırma havuz hacmi)*(debi)]*[(24/1)], formülü hesaplama yapmanıza yardımcı olacaktır.
kOİ düşürmenizi istediyse atıksuyu arıt demek istemişler Bunun içinde bekletme süresinden ziyade tesisi prosesini ve diğer kirlilik parametrelerinizi paylaşırsanız size yardımcı olmaya çalışalım
Herhangi bir havuzdaki bekletme süresi t= V/Q= Hacim/ Debi
Merhaba, kedim başlık açacaktım ama açamadım henüz mesajım olmadığı için. İlgili bir konu olunca buraya post atayım dedim. Çev mühle alakalı bir mobil uygulama yazıyorum. Henüz Koi modül ü çalışmıyor ancak önümüzdeki ay içerisinde onuda yazacağım. Uygulamayı burdan indirebilirsinz. Şu an sadece android sürümü mevcut. ios için yazıyorum.
Resimlere dokununca açılmadı mı? Benim telefonundan ss aldığımda görüntü bu şekilde okunabiliyor sizde farklı mı gözüküyor ? Sizde ss alıp atabilir misiniz ?
Her modülün başında açıklaması mevcut. Ancak telefonunuz iso ise henüz appstore a yüklemedim o yüzden göremezsiniz. Android ise yinede türkçe olarak açıklayayım henüz ph denge hesapları alakinite ve sudaki sertlik hesaplarını yapıyor. Şu an için hesaplar kontrol aşamasında. Eğer bir lab verisi kullanacak olursanız hesaplarınızı lütfen el ilede yapın. Çünki burası henüz yapım aşamasında.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.