Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elinde laboratuvar stajı staj defteri örnegi olan var mı varsa pdf olarak atabilir mi? İlk deneyimim olacak biraz fikir sahibi olmak istitorum lütfen yardımcı olur musunuz?
stajımı emisyon ölçümlerinin yapıldığı bir çevre labratuvarında yapıyorum, analiz olarak VOC analizi ve filtre tartımları yapılıyor sadece. 20 iş günü sürecek ve çok az analiz yapıldığı için defteri nasıl dolduracağımı bilmiyorum
diğdemyselam @diğdemy hanım eğer elinizde staj defteriniz var ise pdfini gönderme şansınız var mı? her gün aynı analizleri yapıyorum, staj defterine her gün aynı şeyleri yazmak istemiyorum. siz neler yazmıştınız? nasıl bir yöntem izlemiştiniz? yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin..
diğdemymerhabalar,
Bende hava emisyon imisyon ölçümün yapıldığı bir laboratuvarda stajımı yapıyorum acaba bulduğunuz ya da kendi yaptığınız staj defterlerini gönderme ya da paylaşma şansınız var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.