Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar size ufak bir tavsiye sakın moyden sistemi başında girilen stok miktarını hatalı girmeyin. Üç haftadır düzeltmek için uğraşıyoruz, sistem ile ilgilenen kimse yok maalesef
Yiğit KURTMerhaba bizde de aynı sorun var düzeltmek için dilekçe yazdım şimdi sistem açık düzeltin diyor ben bulamıyorum nereden düzelticeğimi yardımcı olur musunuz? bilen biriler varsa
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin Moyden de atık yağ bildirimi yaptığımızda Atık Stoğunda KD Kapsam dışı mı yapmamız gerek yoksa KD kapsamında mı olması gerek.
Sabahtan beri İstanbul İl Müdürlüğüne bağlanıp Moydenden anlayan birisini bulmaya çalışıyorum son çare olarak buraya detaylıca sorunumu yazıyor ve sizlerden yardım rica ediyorum.
Nisan ayında motor yağı değişim belgesini aldık, ancak tam kapanmaydı derken bir türlü gidemedim firmaya, bilgim olmadan 218 kg atık çıkışı yapmışlar. ben de stok miktarına 1,8 kg olarak girmiştim. bugün ilk bildirimi yapmak için girdik sisteme araçtan 5 kg atık yağ alındı ancak atık stok miktarı sekmesinde giren miktar bölümünde 4,5 kg olarak görünüyor ve anlık stok miktarı da -211,7 kg olarak görünüyor.
ve ayrıca bildirimi yaptığımda çıktı alamıyorum, stokta hata olduğundan mı yoksa sistemde bir hata mı var ?
şimdi benim stok mikarı değiştirmem gerekiyorsa bunu nasıl yapacağım? dilekçe ile mi başvuru yapmam gerekiyor?
ayrıca 5 kg olarak girdiğim atık miktarı stokta neden 4,5 olarak görünüyor sizce?
Anonim (f462)Eksi stok olayının çözümünü bilmiyorum, benzer problemi yaşayan arkadaşlar umarım yardımcı olabilir. Ama diğer sorununuzun cevabı özkütle formülünden kaynaklanıyor Gruplardan birinde arkadaş yazmıştı, sizin yazdığınızı otomatik olarak 0,9 ile çarpıp kilograma çeviriyor demişti. Kendilerince bir dönüşüm oranı belirlemişler. Tamamen sistemsel yani.
Anonim (ca8d)Açıkcası bu sistemi aktif kullanan hiçbir firmanın doğru stok bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sektördeki insanlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyor ama illa bir yerde bir şey kaçıyor. Sistemin tam net hatasız ilerlemesi için belli bir süreye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
MOYDEN yağ değişimlerinde araç plakası yanlış girilmiş, düzeltme yapabilir miyiz? Bunun için il çevreye dilekçe mi vermek gerekir?
Değiştirilmezse bir sorun yaratır mı
busrabkMerhaba, sistem bu aralar birçok konuda hata veriyor bende stok miktarının dökümü olan excel dosyasını indiremiyorum. Bazen de bildirim yapıyorum fakat yaptığım bildirim bildirim lisatesinde görünmüyor ve stok miktarına eklenmiyor.
Bora E.Atık yağ toplama yetki belgesi olan firmanın tesise kabul edebileceği atık kod listesi var mı acaba, o yetki belgesine bağlı olarak atık kod listesi varsa, kişisel yorumum 13 02 08 kodlu Motor Yağını alabilir diye düşünüyorum ama bu platformda bulunan değerli üstadlarım ne derler bilmiyorum. Konuya hakim birinin yapacağı bilgi paylaşımı ile bende öğrenmiş olurum.
merhaba, yağ değişimi yapan bir firma ile anlaştım. daha önce başka bir yerden danışmanlık alıyorlardı. ilk stok girişine 0 yazmışlar bu nedenle ikinci aydan itibaren 2 yıldır yapılan stok miktarları ekside kalmış. 2 yıl önce açılan bu sistemi nasıl düzelteceğim ? il müdrlüğüne gönderilecek örnek dilekçe bulmam mümkün mü? düzeltme açılırsa önceki girişler de açılacak mı? - 1790 civarı açığımız var maalesef
Sistem ilk açıldığında tahmini bir stok yazılması gerekir. Bildiğim kadarıyla stok miktarına 0 (sıfır) yazılamıyordu. İl çevre müdürlüğü ile görüşün ve stok miktarını düzeltebilirsiniz. Zaten çıkan atık yağlarını sisteme girdiğiniz zaman stok miktarına eklenecek. MOYDEN belgesi kapsamında vermiş olduğunuza atık yağlar stok miktarından düşer ve eksi olayından kurtulursunuz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.