Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, ben yeni mezunum ve özel bir şirkette çalışmaya başladım. Şirket yazılım olarak msSu kullanıyor. İnternette herhangi bir eğitim kaynağı bulamadım. Yazılımı öğrenmek için ne kullanabilirim?
EdaA.
O programın halka açık eğitimlerinin olduğunu sanmıyorum. Eğitimi şirket size vermeli. Dışarıda bunun eğitimi olmadığı için programı bilmenizi bekleyemez. Şirketiniz ile yazılımı sağlayan şirket arasında eğitim anlaşması da olabilir. Şirketiniz size eğitim vermeden "gel kullan" diyorsa tuhaf bir durum bence.
Anonim (6a44)Hali hazırda online olarak bir eğitim sağlanıyor şu an ama eğitimi beğenmediğim daha doğrusu anlayamadığım için ek olarak bir kaynak arıyordum aslında.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.