Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Seçmeli çed dersi alıyorum. Ödev olarak nihai çed raporunun okunup bunun özeti çıkarılıp sunum olarak derste anlatılması istendi. Acaba elinde nihai çed raporunun powerpoint sunumu olan var mı?
bilip bilmeden yorum yapmak tabi güzel. şu an 4. sınıftayım. bitirmeler projeler derken aynı zamanda şu anda vize haftasındayız. 400-500 sayfalık çedi okuyup bunun powerpointini yapacak zamanım olsa zaten yazmazdım. en azından özetini okuyup anlatmak daha uygun geldi. her dersin bir sunumu var ama bunda biraz fazla zaman ayırmak gerekiyor. 2 hafta içinde yeraltı suyu, katı atık, modelleme ve ortak seçmeli derslerinin sunumları var.
Kusura bakmayın dün akşam elektrikler kesildi o yüzden yazamadım. Ben yoğunluğunuzu tahmin edip gayet insani duygular ile sormuştum. Yoğunsunuz diye yerinize anlatmak istemiştim o kadar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.