Paket arıtma işi

Üyeler Görebilir

erdem bey, bu konuda size yardımcı olabilmem için daha detaylı bilgilere ihtiyacım var. örneğin atıksuyun kirletici parametreleri neler KOI,BOI,AKM gibi. atıksuyun debisi, paket arıtmanın kurulabileceği alan ve SKKY göre tablo kaça göre değerlendirileceği gibi daha detaylı bilgiler verenbilirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.

Üyeler Görebilir

erdem bey koi yüksek debiniz nekadar bilmiyorum ama paket arıtmayla bunu arıtabileceğinizi düşünmüyorum. fiziksel + anaerobik+ biyolojik karma betonarme sistemiyle çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Üyeler Görebilir

Projelendirme için debide önemlidir. Eğer debi çok fazla değilse, atıksular bir haznede biriktirilip, ilde mevcut bulunan atıksu arıtma tesisine belli oranda karıştırılabilir. Tabi atıksu arıtma tesisi tasarım değerleri aşmayacak şekilde. Bu da bir çözüm olabilir sizin için

Üyeler Görebilir

en etkili çözüm ters osmos diyecemde koi ye bakılırsa sızıntı suyu bayağı yoğun ters somosda belli bir süre işler ama verim düşer. tek çare anaerobik bence he birde atıksuyun boi si kaç abi oda önemli aerobik arıtma ççalışması için koi/boi oranı 3-5 arası olmalı yoksa bakterielr bırakın o atığı parçalamayı anındad hakkın rahmetine kavuşurlar...:D

Üyeler Görebilir

haklısınız koi çok yüksek ve herhangi bir yerde böyle koi ye rastlanılmamış sebebini araştırıyoruz...teşekkürler..

Üyeler Görebilir

Erdem Bey verdiğmiz teklif ile görüşecektik. kusura bakmayın arayamadım. Ayrıca duruma göre yani 20+20 debiye göre teklfimizi revize de edebiliriz.