Paratoner Sistemi Kurulumu

Üyeler Görebilir
Merhabalar, çalıştığım yer bir dönüm arazi üzerine kuruludur.Toplama ayırma tesisi olduğumuz için paratoner sistemi kurulması gerekiyor.Pazar araştırması yaptığımda bana küçük ya da büyük mü diye soruyorlar.Düşük maliyetle kapatmak için küçük tercih etmek istiyoruz ama bu ne kadar doğru olur bilemedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Üyeler Görebilir
Merhaba. bu konu teknik bir konudur. Binanın yapısına metrekaresine çevresinde olanlara vb durumlara göre değişir. küçük mü büyükmüsüne bu işe yapacak kişi karar verir. Dolayısı ile bir kaç firma ile görüşüp keşif yaptırınız. Keşif sonucu ihtiyaç belli olur. Bahsettiğiniz gibi bir yerde kafes sistemi paratoner uygun gibi görünüyor ama bu söylediğim farazi bir şey. Keşif yaptırın.
 
Üyeler Görebilir
Hmm değişkenlik gösteriyor demek ki.Tamam dediğiniz gibi yapayım o zaman gelip baksınlar öyle sonuçlandıralım.Teşekkür ederim
 
Üst