• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Reach nedir ?

H.Yeliz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Nisan 2015
Şehir
Bursa
Firma
bsm
Merhabalar,

Reach kapsamında bilgi edinmeye çalışıyorum. İnternette araştırdım SEVESO mantığında sanırım.

Nedir bu reach ? Kapsamı nedir ? Başvuru - kayıt nasıl yapılıyor ?

yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
 
@Tarık Can


Uygulamada nasıl olduğu hakkında idi sorum .. İlk okuduğum kısımdı bu..

Uygulama yapan arkadaşlar nedir bu olay ?
 
Reach nedir

Avrupa Birliği’nin kimyasal maddelere ilişkin yeni politikasını oluşturan Kimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlamalarına Dair 1907/2006/AT sayılı Tüzük (REACH Tüzüğü) 1 Haziran 2007 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiştir. REACH Tüzüğü ile iç piyasa, sağlık, güvenlik, tüketici ve çevrenin korunması konularında gelişme kaydedilmesi hedeflenmektedir. REACH Tüzüğü sadece kimyasallar alanında teknolojik bir sistemi ve riskleri değil ekonomi, sağlık ve çevreyi de içeren bir sistemi tanımlamaktadır ve sanayiyi büyük ölçüde etkileyecektir.

Bir nevi kimyasal kayıt sistemi.

bizde kimyasallar daire başkanlığı ilgileniyor.

genelde de ECHA yani AKA Avrupa kimyasallar Ajansının listeleriyle birebir örtüşen listeler yayınlıyorlar.
 
Üst