Sanayi̇de yeşi̇l dönüşüm başsorumlu başvurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim (aa5b)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhaba,
Sanayide Yeşil Dönüşüm Başvurusunda bulunacağım ama kabul edilmeme durumu olur mu? Kendim için ya da tüzel için başvuruda kabul edilme oranı yüksek olan gibi bir durum söz konusu mu?

Üyeler Görebilir
Temmuzda syd başvurusu yaptım ancak hala ses yok, onaylandığında veya eksiklik oldğunda mail vs geliyor mu yoksa e devlet direkt sistemden mi öğreniyoruz ?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Merhaba ; Bugün bakanlıktan bir yetkiliye ulaştım. 1 Aralık 2025 haftası, yapılan tüm başvurular için onay listeyi yayımlayacaklarmış. Eğer listede adımız yoksa, yeniden açılacak başvuruya katılırsınız dediler. Yeniden açılacak başvurunun sonuçları 2026 da açıklanırmış.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
merhaba aşağıdaki sonucu aldım hizmet dökümümü vb. yüklemiştim. ne yapmam gerekiyor
Sonuç
Eksik evrak ile başvuru yapılmıştır. Gerekli evrakları tamamlayarak tekrar başvuru yapınız.
Açıklama
sektörel yazı yok CV yetersiz

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba , Çevre danışmanıyım SYD başvurusunda sektör seçiminde sadece diğer seçeneğini seçmiştim . Başvurum onaylanmış diğer sektörler kapsamında yer almaktayım. Aslında danışmanlık hizmet kapsamında enerji metal atık tüm sektörlerinde danışmanlığı yapıyorum fakat bu sektörlerde fiili çalışmadığım için seçmemiştim. Şuan sizce bir problem mi veya düzeltme şansım varmı onaylanmış başvurumu?

Üyeler Görebilir
Merhabalar;
Sanayide yeşil dönüşüm belgesi içi başvuran varmı acaba? Dekont kısmına yüklemek için ödenecek miktar belli mi?