Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanayide yeşil dönüşüm sorumlusu/başsorumlusu başvuru ekranı
Selamlar, başvuru ekranlarınızı kontrol etmenizi önereceğim, işleme alındı uyarısı veriyor ancak detayında aşağıdaki durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz.
Eksik evrak ile başvuru yapılmıştır. Gerekli evrakları tamamlayarak tekrar başvuru yapınız. Açıklama
Sistem servis entegrasyonu nedeniyle 10 Mayıs 2025 tarihi öncesindeki başvuruların tekrar yapılması gerekmektedir.
SANAYİDE YEŞİL DÖNÜŞÜM BAŞSORUMLUSU VE SORUMLUSU GELİYOR
Sanayide yeşil dönüşüm belgelendirme sürecinde, yönetmelikle belirlenen başvuru dosyasındaki bilgilere istinaden, değerlendirme, değişiklik ve gözden geçirme süreçlerinde ilgili raporların hazırlanmasından sorumlu olacak "SYD Sorumlusu" ve belgelendirme sürecinde koordinasyonunu sağlamaktan ve raporların tamamından sorumlu olacak "SYD Başsorumlusu" görev alacak. Bu kişilerin sektörel uzmanlaşması için proses mühendisliği, enerji verimliliği, emisyon azaltım teknolojileri, ekolojik ayak izi gibi konularda eğitim içerikleri hazırlandı. Geçiş döneminde düzenlenecek eğitim ve sınavın ardından bu kişilere sertifikaları verilecek.
Cemal BaysoyE başvuru.csb adresinden eğer başvuru yapmışsanız, başvuru sonuç kısmında olumlu yazar ve kısa süre içinde Bakanlık adresinize mektup şeklinde başvurunuza cevap yazar.
Hakkı AkbaşBoş evrak yüklemiştim onun yerine ne yükleniyor peki ıslak imzalı evrak yazıyor ama ben daha önce çalıştığım yerden onu alamam onun yerine sgk yetiyor mu tek
İş platformunda gördüm bazı kişiler syd sorumlusu olduğunu paylaşmış eğitim ve sınav olmayacakmıydı süreçle alakalı bilgisi olan varmı sonrasında nasıl çalışılacak
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.