Sanayide yeşil dönüşüm sorumlusu/başsorumlusu başvuru ekranı

Üyeler Görebilir
Merhabalar, başvuru ekranında ekteki bölümde yer alan kısım nasıl doldurulacak fikri olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem?

1000034356.webp

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar 20.05.2025 te yaptığım başvuruya, dün olumlu yanıtını kapıma tebliğ ile aldım.
Herhangi bir belge değil, cevap yazısı şeklinde iletildi.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
atık yönetimi kısmında şirketten aldığım kaşe imzalı referans mektubu gibi ne iş yaptığımı anlatan yazı aldım onu yükledim. galiba doğru yaptım :)

Üyeler Görebilir
Selamlar, başvuru ekranlarınızı kontrol etmenizi önereceğim, işleme alındı uyarısı veriyor ancak detayında aşağıdaki durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz.

Eksik evrak ile başvuru yapılmıştır. Gerekli evrakları tamamlayarak tekrar başvuru yapınız.
Açıklama
Sistem servis entegrasyonu nedeniyle 10 Mayıs 2025 tarihi öncesindeki başvuruların tekrar yapılması gerekmektedir.

Üyeler Görebilir
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

SANAYİDE YEŞİL DÖNÜŞÜM BAŞSORUMLUSU VE SORUMLUSU GELİYOR

Sanayide yeşil dönüşüm belgelendirme sürecinde, yönetmelikle belirlenen başvuru dosyasındaki bilgilere istinaden, değerlendirme, değişiklik ve gözden geçirme süreçlerinde ilgili raporların hazırlanmasından sorumlu olacak "SYD Sorumlusu" ve belgelendirme sürecinde koordinasyonunu sağlamaktan ve raporların tamamından sorumlu olacak "SYD Başsorumlusu" görev alacak. Bu kişilerin sektörel uzmanlaşması için proses mühendisliği, enerji verimliliği, emisyon azaltım teknolojileri, ekolojik ayak izi gibi konularda eğitim içerikleri hazırlandı. Geçiş döneminde düzenlenecek eğitim ve sınavın ardından bu kişilere sertifikaları verilecek.

sınav olacak bilginize.

Üyeler Görebilir
merhaba sanayide yeşil dönüşüm sorumlusu başsorumlusu alımları oldu mu bi kaç kişi de gördüm de sonuçlar nerden bakılıyor bilgisi olan var mı

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
İş platformunda gördüm bazı kişiler syd sorumlusu olduğunu paylaşmış eğitim ve sınav olmayacakmıydı süreçle alakalı bilgisi olan varmı sonrasında nasıl çalışılacak