• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

scada sistemi

handeA

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Mart 2011
Şehir
Eskişehir
Firma
Özel
Arkadaşlar merhaba,

artıma tesisimizi yeniliyoruz. firmanın kurguladığı scada sistemini hiç beğenmedim. Örnek nelerin olması gerektiğini paylaşabilirseniz çok sevinirim.
 
sistem kurulurken ne kullanılmış? neleri scadaya bağlamışlar? siz neyi beğenmediniz? neyin ilave olmasını istiyorsunuz?
[automerge]1584106182[/automerge]
siemens, abb, schneider, omron..... kullanılan marka ne?
 
Şuan kendi pm'im de yok. Paylaşabileceğim ekran görüntüsü biyogaz tesisi ile ilgili olur. Ama oradaki sizin işinizi ne kadar görür bilemiyorum.

siemens iyidir genelde. sizi scada sisteminde rahatsız eden nedir? eğer onu söylerseniz ufak revizyonlarla da hal olabilir. istediğinizi yapabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • scada.jpeg
    scada.jpeg
    197.5 KB · Görüntüleme: 118
scada.png
GENEL P&I GÖRÜNÜMÜ
 
Üst