Sdü af kapsamında çevre mühendisliğine geçenler

Üyeler Görebilir
Merhabalar.
Sdü Çevre Koruma kontrol bölümü okuyup Çevre sağlığı Teknikeri olarak Sağlık Bakanlığına atandım.6 yıldır Antalya da çalışıyorum. Çok önce Dgs den yine SDÜ Çevre Mühendisliğini kazanmıştım fakat okumak nasip olmadı. Şimdi tekrar dönmek istiyorum. Benim durumumda olanlar var ise fikir alışverişi yapabilir miyiz?

Üyeler Görebilir
incitanlakMerhaba üstad,

Benzer bir olay yüksek lisans için başıma geldi. Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yapıyordum. Tezim hazırdı ve savunma tarihi alacakken deprem meydana geldi. Zaten savunma tarihi günü de geçmişti ve ilişiğim kesilmişti. Af yasası çıktıktan sonra Gaziantep Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsüne af başvuru formu doldurarak teslim ettim. Başvuru formu ekinde ise adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi ,kimlik fotokopisi, lisans mezun belgesi, 1 adet fotoğraf ve ilişiğim kesilen programın transkript belgesi vardı. Sonra Fen Bilimleri Enstitüsünden bana af başvurusunun yapıldığı, kendilerinin almış olduğu karar neticesinde af başvurusunun online olarak da yapılması gerektiğini söylediler. Online olarak da başvurumu yaptım ve sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Bu af başvurularının geçerlilik süreleri var. Bunun için üniversitenin internet sitesine girerek süreç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.​