Skky teknik usüller tebliği

Üyeler Görebilir
Selam Arkadaşlar,
SKKY Teknik Usüller Tebliği' nin en güncel haline nasıl ulaşabilirim. SKKY'ni pek çok yerde bulmak mümkün oluyor da tabloların ve değerlerin yer aldığı tebliğ ekine bir türlü ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Üyeler Görebilir
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
'ye bakın tüm mevzuatın en güncel hali onda, tüm yasa, yönetmelik vs için kullanabilirsiniz. Hatta ben teyit amacıyla bugünkü resmi gazetede yayınlanan, doğalgaz fiyatlarıyla ilgili bi yönetmeliği işlemişler mi diye baktım ve de bugün resmi gazetede yayınlanan değişikliği hemen kaydettiklerini gördüm.

Üyeler Görebilir
Ee peki şimdi ne olacak? :confused: Arıtılmış suların tarımsal amaçlı kullanımına ait tablolar vardı orada. SKKY ait başka herhangi bir ek oluşturuldu mu acaba? Mevzuatı takip eden arkadaşlar daha iyi bilir.

Üyeler Görebilir
"ATIKSU ARITMA TESİSLERİ TEKNİK USULLER TEBLİĞİ
Yürürlükten kaldırılan hükümler
MADDE 23 – (1) 7/1/1991 tarihli ve 20748 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliğinin Uygulanmasına Dair Teknik Usuller Tebliği yürürlükten kaldırılmıştır. "

diyor o zaman Atıksu Arıtma Tesisleri Teknik Usuller Tebliğini bi inceleyin.

Üyeler Görebilir
Tebliğ kaldırılmış ve EKLER halinde verilmiş. Benim aradığım konu da Ek 7 de. Konu anlaşılmıştır sıkıntı yok. :) Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.