Soma faciası

Üyeler Görebilir
Nette gördüğüm hoşuma giden bir sözü paylaşmak istiyorum. " NE KAZDINIZ BE MADENCİLER, CENNETE KADAR VARDINIZ..."

Ruhları şad olsun...

Not: Bu yazdığımı kimse beğenmesin arkadaşlar.

Üyeler Görebilir
Faili meşhur olan, bile bile ölüme gönderilen tüm işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Bu acının tarifi yok :(

Üyeler Görebilir
Allah ölenlere rahmet versin, mekanları cennet olsun... geride kalanlara, çoçuklarına eşlerine anne-babalarına sabır versin... diliyorum ki böyle bir acı dünyada yaşanmasın.... çalışanlara artık tam anlamıyla çalışma şartları uygulansın, böyle can yanmasın, böyle ölümler olmasın...

Üyeler Görebilir
CMNET olarak herkesin gönderilecek bir 5 lirasının olduğuna inanıyorum, site yetkililerininde bu duyuruyu cmnet üyelerine ulaştırmasını istiyorum Şimdiden teşekkürler..
Turkcell, Vodafone ve Avea GSM operatörlerinin “1866” kısa SMS numarasına “Soma” yazarak 5 (Beş) TL karşılığı bağışta bulunabiliriz.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Soma katliamı nasıl gerçekleşti? Halkın Mühendis Mimarları, katliamın 2. gününden itibaren bölgede yaptığı araştırmalar sonucu katliamın nasıl yaşandığını anlatan bir video hazırladı...