Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fazla genel bir soru olmuş. Tesiste atıksu oluşturan makinelerin tamamı bir hatta bağlıdır ve bu hattın sonu da arıtma tesisinin girişine kadar gelmektedir.
Peki sorumu şöyle sorayım o zaman.Mimarlık öğrencisiyim.Göl sorunlarını araştıran bir çevre sorunları araştırma merkezi tasarımı yapacağım.Gölden numuneyi şişeler veya kovalar yerine başka nasıl alabilirim?
Gölden numuneyi şişeler ve kovalar dışında almanın aklıma tek bir yolu geliyor, o da otomatik numune alma cihazları. Ancak su yüksekliği net olarak bilinemeyeceğinden ve yukarıdaki tebliğin yedinci madde üçüncü bendi dikkate alındığında bunun da mümkün olmayacağı düşüncesindeyim.
Mesela tasarımımda balık adam kullanıcam numuneyi o alacak veya iskele yapacam iskeleden numune alacam gibi fikirler arıyorum kaç gündür.Öğrenci projesi olduğu için yönetmelikleri pek düşünmeden cihazlar veya şişeler şeklinde değil de daha çok mimariye yansıyacak fikirler arıyorum.Göldeki su gölün kenarındaki parsele nasıl gelir yüzeysel düşünürseniz belki aklınıza fikir gelebilir
Birde şöyle birşey var ayırnıtılı bakmamıştım ama bi incele derim belki işini görür...
"Gerçek Zamanlı Uzaktan Atıksu İzleme Sistemi Çalışmalarına Dair Genelge "
Teşekkür ederim ilginiz için,peki güneş panelleri zemine 0 derecelik açıyla durur mu ya da güneş panellerinin en iyi çalışabilmesi için kaç derecelik açıyla durması gerekir?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.